Lesbos-Hotel Krinelos

Vanaf: €18.00
Nu boekenKrinelos hotel is een klein hotel dat gerund wordt door Grieken en ligt op loopafstand van het strand. Het is een goed geprijsde accommodatie en uitstekend gelegen als beginpunt voor het deelnemen aan het festival maar ook voor een prima vakantie. Het beschikt over slechts 25 kamers.

 

Het festival

Iedere 2e en 3e week van september bezoeken een paar honderd vrouwen het Internationale Women’s Festival in het dorpje Skala Eressos aan de westkust van het eiland Lesbos. Dit jaar is er weer een uitbundig programma dat voor iedere vrouw veel aantrekkelijks te bieden heeft. Je kunt er genieten van theater, muziek of dans, meedoen aan een workshop, je sportief inspannen, ontspannen op een terras, op het strand of in de disco. En er is meer... want met zoveel vrouwen weet je het nooit! Je kunt dit evenement bezoeken als single, maar zeker ook in een groep of met vriendin. Hoe dan ook het festival staat garant voor een onvergetelijke ervaring.

Skala Eressos

Skala Eressos in het westen van het eiland, in een waanzinnig mooie baai gelegen, en met een prachtig groot strand (met mogelijkheid voor nudisme). Het heeft een van de mooiste en meest dramatische stranden van heel Griekenland en een rij cafees en restaurants aan het water die niet commercieel maar gewoon heel gezellig aandoen. Het dorp trekt allerlei soorten mensen aan maar vooral diegenen die toch een beetje de stilte opzoeken en die mensen die een beetje de ruimte zoeken op het strand. Op deze plek kom je echt helemaal tot rust, want het is ver weg aan de andere kant van het eiland en verwijderd van alle drukte van de toerisenplaatsen.De kamer
De kamers zijn comfortabel en praktisch ingericht met air-condition, kleine keuken en douche. De meeste kamers beschikken over een balkon waarbij u uitzicht heeft over de stad of de directe omgeving.

Verzorging

Als u kiest voor een 1, 2 of 3 persoonskamer dan verblijft u hier op basis van logies en ontbijt.Kiest u voor een studio dan verblijft u hier op basis van logies.

SPECIALE AANBIEDING

Voor de hele maand mei: studio's en appartementen voor 22 Euro per nacht.