Hollands #1 Gay Travel Specialist. Vakanties voor Gay Nederland

Frankrijk
Château de Moulin Le Comte, kamers en gastentafel in Aire-sur-la-Lys (gehuch : Moulin-Le-Comte),  in de provincie Pas De Calais (62).   Uw gastheren verwelkomen u in een elegant en stijlvol herenhuis uit de 19e eeuw (1850), dat we met veel liefde hebben gerenoveerd in juni 2012. Het oorspronkelijke karakter va(..)
The Lotus Tree guesthouse in het zuiden van Frankrijk is een heerlijk vakantie adres. Absoluut een aanrader voor de gay die luxe en stijl zoeken. Een prachtige rustige locatie met leuke plekjes op korte afstand. Er zijn tevens genoeg mogelijkheden om in de naaste omgeving uit eten te gaan. Eigen vervoer is daarbij wel noodzak(..)
De Auvergne, één van de laatste nog rustige streken van Frankrijk. Met onbedorven natuur en eeuwenoude cultuur is het de ideale plek voor de rustzoekende vakantieganger, voor de wandelaar zijn er veel wandelroutes beschikbaar. De vulkanen, meren, weiden zijn in de Auvergne magnifique. De wegen zeer gevarieerd. Wandel vakant(..)
Relaxing, fun en een heerlijke naakt cruise langs de prachtige kust van Cote d'Azur.Imposante cliffen, prachtige faune, mooie wateren zijn de ingredienten van deze Au Naturel cruise. Voldoende naaktstranden onderweg tussen Port Pin Rolland, Le Lavandou, Cap Sici, Cassis, les Calanques, met als hoogtepunt  Ile du Levant, (..)
Een verblijf in Villa La Pinede in Zuid-Frankrijk, het prachtige Provence, staat garant vooreen comfortabel en ontspannen gay vakantie. De villa wordt beheerd door een Brits gay echtpaar, Nick en David. Zij wonen op de eerste verdieping, en dus altijd in de buurt om te helpen.  De villa staat open voor zowe(..)