Algemeen

De Britse Maagdeneilanden is een top locatie voor zeil cruises. Met zijn vele eilanden in het noordoostelijke deel van de Caribische zee, prachtig blauwe water, schaduwrijke grotten en witte koraalstranden is het hier eindeloos genieten! Koraalriffen omringen de kust in een scala van kleuren en zijn de thuisbasis van net zo kleurrijk zeeleven waar je uren kunt snorkelen of duiken. In de vele prachtige baaien zijn talloze bars, winkels en restaurants gelegen in de kronkelende straatjes en tijdloze dorpen met de bekende relaxte eiland ambiance. En of je nu aan het roer staat van een van onze twee luxe catamarans of dat je lekker relaxed op het zonnedek ligt, je zult merken dat er niets gaat boven eiland hoppen langs de Britse Maagdeneilanden met onze luxe catamarans!

het is toegestaan om deze week met kleding aan mee te zeilen.

Deze week is inclusief de service van een gay-schipper en een gay-kok /co-schipper, ontbijt, lunch, havengelden, belastingen, brandstof en eindschoonmaak. Niet inbegrepen: Diners, drankjes, snacks en mooring fees. Alle hutten zijn voor twee personen, waarvan sommige met een tweepersoonsbed, sommige met split tweepersoonsbed, daar kunnen ook twee singles slapen. Je kunt ook on line een 1-persoons crew cabin boeken, dit zijn de kleinere hutten in de voorkant, alleen toegankelijk vanaf het dek

Route

Dag 1. Maya Cove, East End Tortola. Boarding is vanaf 17:30 uur. De kapitein zal je verwelkomen met een welkomstdrankje en je hut tonen. 'S avonds zullen we eten in haven.

Dag 2: Tortola naar Cooper Island - 6,5 nm. Het is een korte zeiltocht over het goed beschutte Sir Francis Drake Channel naar Cooper Island. Salt Island ligt ten westen en heeft goede dag ligplaatsen, waar we voor anker gaan om te zwemmen, snorkelen en te lunchen voordat we naar Cooper Island zeilen voor een ligplaats voor de nacht in Manchioneel Bay. We zullen de bijboot naar de wal te nemen om te genieten van het strand of heerlijk ontspannen aan boord genieten van het uitzicht. Diner in het restaurant aan het strand.

Dag 3: De Baths in Virgin Gorda zijn een van de meest bekende natuurlijke formaties in het Caribische gebied. Enorme granieten rotsblokken vormen kleine grotten en zwembaden op rand van het water voor om te verkennen en te snorkelen. Deze week zullen we overnachten in Eustatia Sound Bay, Bitter End. The Bitter End heeft een beetje van alles. U kunt ontspannen in het clubhuis Grille op het strand ten noorden van het dinghy dock. Er is ook de Engels Pub en de supermarkt aan de overkant van de Quarterdeck Marina, een plek voor nachtelijke films en er zijn een paar kleding- en cadeauwinkels.

Dag 4: Vandaag varen we naar het pittoreske Cane Garden Bay. De Cane Garden Bay is geweldig om te zwemmen, windsurfen, kajakken of paardrijden op het strand. Veel bewoners van Tortola vinden deze baai één van de mooiste op het eiland, met zijn halvemaanvormige strand van fijn wit zand tegen een weelderige decor van wuivende palmen. Een aantal leuke uitgaansgelegenheden bevinden zich direct aan het strand, om heerlijk te dansen, eten en genieten van de lokale eiland keuken.

Dag 5: Er zijn vijf ankerplaatsen of ligplaatsen op Jost Van Dyke, elk met zijn eigen speciale charme. Deze week gaan we naar de BVI klassieker White Beach, die behoort tot de beste van hen. Er is maar ruimte voor een beperkt aantal boten, met een beperkt maar charmant aantal locaties langs het strand. Je kunt hier zwemmen in de beruchte Soggy Dollar of gewoon genieten van deze baai met een lekkere cocktail op het strand.

Dag 6: Soper's Hole, een pittoreske en vriendelijke locatie gaan we vandaag bezoeken op het eiland Tortola. Hier is de basis van Pusser's Landing, naar verluidt gebouwd op de schuilplaats van de piraat Blackbeard. Het jachthaven complex biedt de beste voorzieningen, winkels, restaurants en andere diensten. Een perfecte ankerplaats.

Dag 7: Norman Island, het eiland dat de inspiratie was voor Robert Louis Stevenson's "Treasure Island". Dit mooie Norman Island heeft een populaire ankerplaats bekend als “The Bight”. Het eiland is ook bekend van de grotten bij Treasure Point, een fascinerende locatie om te snorkelen. The Bright biedt een perfecte ankerplaats met een restaurant en een drijvende bar aan boord van "De Willie T" waar voor het diner zullen reserveren.

Dag 8: We halen het anker op voor de korte zeiltocht terug naar de jachthaven in Maya Cove, East End Tortola. Tijd om afscheid te nemen van onze nieuwe vrienden zeggen. Vrije dag voor de gasten die twee weken geboekt hebben.

Afhankelijk van de weersomstandigheden behouden wij het recht voor om de route te wijzigen voor de veiligheid en het comfort van de gasten.

Aanvlieghaven

Om op de Britse Maagdeneilanden te komen, moet je eerst naar Sint Maarten vliegen en vanuit daar doorvliegen naar Saint Thomas. Wij kunnen deze vluchten voor je boeken! Het is ook mogelijk om vooraf en achteraf hier te verlengen. Wij adviseren je hier graag over. Stuur een mail naar info@gayaway.nl voor de mogelijkheden.

Verzorging

Gaysail exclusive cruise zijn inclusief de service van een gay-schipper en gay co-schipper/kok, accommodatie aan boord op een ruime, luxe nieuw zeiljacht of catamaran, welkomstdrankje, ontbijt, lunch, alle niet alcoholische drankjes, belastingen, havengeld, brandstof en schoonmaak. Niet inbegrepen: diners en alcoholische drankjes.

Beschikbare vertrektijden

 • Luxe hut catamaran met airco - 1 persoon alleengebruik

  Luxe hut catamaran met airco - 1 persoon alleengebruik

  + meer info
  Max:

  Alle hutten zijn voor twee personen, waarvan sommige met een tweepersoonsbed, sommige met split tweepersoonsbed, daar kunnen ook twee singles slapen. Je kunt ook een 1-persoons crew cabin boeken, dit zijn de kleine hutten in de voorkant, alleen toegankelijk vanaf het dek.

  Deze hut heb je voor jezelf.

 • Crew cabin hut 1 persoon

  Crew cabin hut 1 persoon

  + meer info
  Max:

  Alle hutten zijn voor twee personen, waarvan sommige met een tweepersoonsbed, sommige met split tweepersoonsbed, daar kunnen ook twee singles slapen. Je kunt ook een 1-persoons crew cabin boeken, dit zijn de kleine hutten in de voorkant, alleen toegankelijk vanaf het dek.

 • Luxe hut catamaran met airco 1 persoon - gedeelde hut

  Luxe hut catamaran met airco 1 persoon - gedeelde hut

  + meer info
  Max:

  Alle hutten zijn voor twee personen, waarvan sommige met een tweepersoonsbed, sommige met split tweepersoonsbed, daar kunnen ook twee singles slapen. Je kunt ook een 1-persoons crew cabin boeken, dit zijn de kleine hutten in de voorkant, alleen toegankelijk vanaf het dek.

  Je deelt deze hut met een andere man.

 • luxe hut catamaran met airco 2 personen (stel)

  luxe hut catamaran met airco 2 personen (stel)

  + meer info
  Max:

  Alle hutten zijn voor twee personen, waarvan sommige met een tweepersoonsbed, sommige met split tweepersoonsbed, daar kunnen ook twee singles slapen. Je kunt ook een 1-persoons crew cabin boeken, dit zijn de kleine goedkopere hutten in de voorkant, alleen toegankelijk vanaf het dek.

BRITSE MAAGDENEILANDEN

BRITSE MAAGDENEILANDENDe Britse Maagdeneilanden zijn een Britse kroonkolonie van het Verenigd Koninkrijk en vormt samen met de Amerikaanse Maagdeneilanden de Maagdeneilanden. De Britse Maagdeneilanden bestaat uit enkele tientallen eilanden die verspreid liggen in de Caribische Zee. De grootste eilanden van de Britse Maagdeneilanden zijn: Tortola, Virgin Gorda, Anegada en Jost van Dyke. De hoofdstad van de Lees meer

Prijzen

Prijs per persoon: € 1495

verblijf in de crew cabin hut voor 1 persoon (kleine hut): 30 % korting

Wil je een hut voor je alleen, dat kan, de toeslag bedraagt 50 %.

je kan de hut ook delen met een andere man, dan betaal je dezelfde prijs.

Goed om te weten

 • Graag zachte tassen - Geen koffers in verband met beperkte ruimte aan boord.
 • Aan land is de elektriciteit is 110 Volt - 60 Hz
 • Telefoon: Gebiedscode uit het buitenland 00-1-284-49 + 5 cijfers
 • Er is geen visum nodig voor de Britse Maagdeneilanden.
 • Valuta: US Dollar.