Algemeen

Een luxe achtdaagse naakt homo zeilreis die begint en eindigt op St. Maarten. Witte zandstranden met palmbomen en tropische zon. Snorkelen en duiken tussen koraalriffen en spetterend zeilen tussen tropische eilanden. Een unieke zeilreis met 20 naakte gay jongens en mannen!

Deze reis vind plaats op twee grote luxe 47 voet catamarans met beide vier twee persoonshutten en twee eenpersoons cabins. Twee tweepersoonshutten hebben een dubbel bed, twee hutten hebben twee losse bedden. Je kunt de tweepersoons hut als stel boeken en als single deel je een hut met twee losse bedden. Er zijn ook twee kleinere single hutten in de voorpunt, alleen via het dek te bereiken. Beide catamarans hebben een generator, air conditioning, ventilatoren in elke kamer en een safe.

Laat je door onze gay schipper over de Caribische zee varen en ontdek de eilanden Sint Maarten, Anguilla en Sint Barth! Deze reis is inclusief de service van een gay schipper, gay kok, ontbijt, lunch, havengelden, toeristenbelasting, diesel en schoonmaak. Niet inbegrepen: drankjes, diner, custom- en nationaal park kosten.

Route

Dag 1: De reis begint in St. Maarten, het Franse deel. Je pakt je bagage van de band op het vliegveld en nog geen uur later zit je al aan het strand of aan boord van het schip te genieten van de zwoele tropische warmte. Vanaf 17.30 uur ben je welkom aan boord, je wordt ontvangen met een welkomstdrankje en je krijgt je hut toegewezen. Diner in een restaurant in de haven.

Dag 2: We vertrekken na het ontbijt. Eerst nog door alle bruggen heen. En dan op naar St Barth’s! We hebben onderweg een lunchstop bij het schitterende eilandje Ile Fourchue. We overnachten in de baai van de hoofdstad Gustavia en dineren in de stad.

Dag 3: Gustavia is het hoofdstadje van St Barth. Hier vind je de Prada's en Gucchi's in tropische setting. Als je gevonden hebt wat je zoekt kan je daarna heerlijk lunchen en de shoppers aan je voorbij laten trekken. In de middag zeilen we naar Anse du Columbier. Snorkels op en het water in op zoek naar de zeeschildpadden en de roggen, zijn ze er? Voor de zon in het water zakt nog een wandeling, een tropisch begroeid pad komt uit aan de Noordkant. Deze ruige kust heeft een baai met veel branding waar geoefende surfers hun kunsten vertonen. S ‘avonds kunnen we de BBQ kunnen aansteken, we eten aan boord of op het strand.

Dag 4: Vandaag varen we terug naar Sint Maarten en overnachten in Grand Casse. Dit is een schitterende baai aan de westkant van het eiland. Er zijn hier prachtige stranden en een ruimte keus aan bars en restaurants. Ook is er op dinsdag de lokale markt en de Caribische carnavalsoptocht.

Dag 5: Na een heerlijk ontbijt varen we naar Anguilla. Ankeren in de baai van Road Bay met prachtig helder water en schitterend wit strand. Lekker zwemmen en 's avonds heerlijk eten aan wal in het beroemde Ripples restaurant.

Dag 6: Voor het ontbijt even het warme water in, wat een begin van de dag! Tussen de riffen door zeilen we naar Prickly Pear Cays. Tijdens het snorkelen kun je prachtige vissen zien! Op de terug weg langs Sandy Island. Overnachten in Crocus Bay met een diner in chique restaurant D'Avida.

Dag 7: Alweer een mooie zeildag, met een knik in de schoot stuif je langs Anguila richting Anse Marcel in het noord westen van Sint Maarten. Tijdens het zeilen een vislijn achter de boot met grote kans op tonijn. In deze mooie baai zijn leuke restaurants en bars om de avond door te brengen.

Dag 8: Na een tropisch ontbijt varen we terug naar Marigot, terug naar de haven. Hier neem je afscheid van de schipper, kok en je reisgenoten. We verwachten daar uiterlijk 10.30 uur te zijn.

Aanvlieghaven

KLM en Tuifly vliegen rechtstreeks naar Sint Maarten vanaf Amsterdam. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Deze heerlijke reis is goed te combineren met een paar dagen strandvakantie, vraag ons naar tips en locaties.

 

Verzorging

Gaysail exclusive cruise zijn inclusief de service van een gay-schipper en gay co-schipper/kok, accommodatie aan boord op een ruime, luxe nieuw zeiljacht of catamaran, welkomstdrankje, ontbijt, lunch, alle niet alcoholische drankjes, belastingen, havengeld, brandstof en schoonmaak. Niet inbegrepen: diners en alcoholische drankjes.

ST. MAARTEN

Sint Maarten is een eiland in de Caribische Zee, behorende tot de bovenwindse eilanden. Het eiland bestaat uit twee gedeeltes, een Nederlands en een Frans Gedeelte. De zuidelijke helft n is tegenwoordig een zelfstandig land binnen het Koninkrijk der Nederlanden. De noordelijke helft, Saint Martin, is officieel onderdeel van het land Frankrijk. Hier betaal je Lees meer

Prijzen

Er zijn nog 3 cabincrew hutten voor 1 persoon beschikbaar!

Prijs 995 euro per persoon (exclusief vlucht).