Algemeen

Dit is een Gayaway Exclusive Sailing Cruise op twee luxe nieuwe 40 voet Lagoon Catamarans inclusief ontbijt, lunch, havengelden, toeristenbelasting, eindschoonmaak, diesel en de service van een gay schipper en gay co-schipper/kok. Start en finish in Phuket.

Thailand ligt in het hart van Zuidoost-Azië en biedt ongeëvenaarde tropische schoonheid. Het zeilgebied aan de oostkust van het eiland Phuket behoort tot de mooiste zeilgebieden ter wereld. Hoge pieken van kalksteen rijzen op boven de smaragdkleurige, beschutte wateren van de baai van Phang-nga. In het zuiden liggen de bekende eilanden van Phi Phi als juwelen in de Zee van Andaman. Alleen al in de provincie Krabi liggen meer dan 130 pittoreske eilanden en het van de kust af gelegen zeereservaat van de eilanden Similan en Surin staat internationaal bekend als een van de toplocaties ter wereld voor scuba duiken. Een Gay zeilcruise vanuit Phuket biedt vele schilderachtige en beschutte ankerplaatsen, ongerepte witte zandstranden, ruige onbewoonde eilanden, en levendig Gay nachtleven en Gay hotels en resorts. De warme en gastvrije inwoners van Thailand dragen bij aan het plezier van een heerlijke zeilvakantie bij Phuket, waardoor je zeilavontuur in het land dat wel het Land van de Glimlach wordt genoemd, nog gedenkwaardiger wordt.

Route

Dag 1: Patong, De boarding staat gepland vanaf 17.00 uur.

Dag 2: Nai Harn bay. Na de drukte van Patong bijkomen in deze rustige baai op het zuidelijke puntje van Phuket eiland.

Dag 3: Koh Rang Yai - 25 zeemijl. Vanuit Nai Harn Bay zetten we de zeilen richting noorden en varen we langs de oostkust van Phuket. Het landschap is nog steeds adembenemend en we zeilen langs eilanden, mangrovebossen en steile heuvels aan de kust, die richting binnenland steeds hoger worden. De Koh Rang groep, een groep van kleine eilandjes langs een baai in de kust, is de volgende bestemming van onze gay cruise. De ankerplaats in Koh Rang Yai is spectaculair en aan wal is er een restaurant. Je kunt ook een mountain bike huren en een prachtige fietstocht maken.

Dag 4: Naar Koh Hong - 18 zeemijl. We verlaten het eiland Phuket noordwaarts in richting Phang-nga Bay. Dit gebied is deel van het Ao Phang-nga Nationaal Park met zijn vele eilanden prachtige eilanden. De eerste stop is de eilandengroep Koh Hong, waar we voor anker gaan tussen de torenhoge pieken van kalksteen, genieten van een verfrissende duik en de bijboot neemt om de tunnel te verkennen die naar een ingesloten lagune leidt. In het Thais betekent 'hong' ruimte en dat is precies wat je zult vinden: een natuurlijk gevormde ruimte van adembenemende grootte.

Dag 5: Koh Chong Lat. Een prachtige ankerplek midden tussen de steile rotseilanden waar we in alle rust de nacht doorbrengen.

Dag 6: Ko Pan Yi. Dit is een bijzonder dorp op palen aan het eiland Ko Pan Yi. Het is een dorp van vissers maar door zijn bijzondere ligging geliefd bij toeristen. Er zijn dan ook genoeg restaurants om s ’avonds te dineren.

Dag 7: Phuket Yacht Haven Marina. De laatste zeiltocht van 16 zeemijl. Diner in het restaurant van de haven.

Dag 8: Phuket Yacht Haven Marina. Om 10.00 van boord. Hoewel je niet terug wilt varen naar de realiteit, kun je altijd terugkomen om Thailand te bezoeken!

Aanvlieghaven

Je vliegt naar Phuket International Airport en vanaf hier ga je met de taxi naar Patong. Wij regelen graag de vlucht en de taxi voor je.  Het is ook mogelijk om vooraf en achteraf te verlengen in Patong!

Verzorging

Gaysail exclusive cruise zijn inclusief de service van een gay-schipper en gay co-schipper/kok, accommodatie aan boord op een ruime, luxe nieuw zeiljacht of catamaran, welkomstdrankje, ontbijt, lunch, alle niet alcoholische drankjes, belastingen, havengeld, brandstof en schoonmaak. Niet inbegrepen: diners en alcoholische drankjes.

Beschikbare vertrektijden

 • hut 40 voet lagoon catamaran crew cabin 1 persoon

  hut 40 voet lagoon catamaran crew cabin 1 persoon

  + meer info
  Max:

  Dit is een hele kleine hut die alleen via het dek te bereiken is. Geschikt voor 1 persoon.

 • hut 40 voet Lagoon catamaran single - alleengebruik

  hut 40 voet Lagoon catamaran single - alleengebruik

  + meer info
  Max:

  Je kunt een 1-persoons crew cabin boeken, dit zijn de kleine cabines in de punt die alleen via het dek bereikbaar zijn.

 • Hut 40 voet Lagoon catamaran single - gedeeld

  Hut 40 voet Lagoon catamaran single - gedeeld

  + meer info
  Max:

  Alle hutten zijn voor twee personen voor een single samen met een andere single met gesplitst dubbel bed.

 • Hut 40 voet lagoon catamaran 2 personen (stel)

  Hut 40 voet lagoon catamaran 2 personen (stel)

  inclusief ontbijt, lunch, havengelden, toeristenbelasting, eindschoonmaak, diesel en de service van een gay schipper en gay co-schipper/kok.

  + meer info
  Max:

  Cabine faciliteiten:WiFi

  Alle hutten zijn voor twee personen, sommige met dubbel bed, andere met gesplitst dubbel bed, daar kunnen ook twee singles slapen.

  Bed afmeting:twee persoons of twee aparte bedden

PHUKET

PHUKETHet eiland Phuket ligt in de gelijknamige provincie in het zuidwesten van Thailand. Phuket is populair vanwege de mooie duiklocaties en de prachtige stranden. Phuket wordt daarom vaak als relaxbestemming binnen een rondreis door Thailand opgenomen, maar het is niet alleen geschikt als relaxbestemming, het zeilgebied aan de oostkust van het eiland Phuket behoort tot Lees meer