Algemeen

Dit is een Gayaway Exclusive Sailing Cruise op twee luxe nieuwe 40 voet Lagoon Catamarans inclusief ontbijt, lunch, havengelden, toeristenbelasting, eindschoonmaak, diesel en de service van een gay schipper en gay co-schipper/kok. Start en finish in Phuket. Beide weken hebben een andere route. We zeilen met twee catamarans, totaal 20 gay jongens en mannen inclusief gay crew! Op het eerste schip zijn Mark en Omer schipper en co-schipper/kok op het andere schip zijn Frans & William de schipper en co-schipper/kok.

Route

Dag 1: Boarding in Phuket Yacht Haven Marina.
Vandaag boarding vanaf 17.30 uur op een van de twee luxe catamarans. De schipper ontvangt je met een welkomstdrankje, geeft uitleg over het schip en je krijgt je hut toegewezen. Diner in het restaurant bij de haven.

Dag 2: Koh Yao Yai - 20 zeemijl. Op de eerste dag van onze zeilcruise door het tropische paradijs van de Phang-nga Bay varen we richting de provincie Krabi. Op het zuidelijke deel van Koh Yao Noi hebben we een heerlijke ankerplaats en dineren in het resturant van het op het strand gelegen resort.

Dag 3: Railay Beach - 20 zeemijl. De volgende stop in onze gay zeilcruise is een zeiltocht naar het vasteland van Krabi met zijn schitterende stranden en eenzame baaien. Krabi is wereldberoemd voor zijn schoonheid en Railay Beach is een uitstekend voorbeeld waarom dit gebied van Thailand zo populair is. Prettige standrestaurants serveren heerlijke gerechten en je kunt met een koel drankje in de schaduw ontspannen en het schitterende water en rotspartijen van Railay bewonderen.

Dag 4: Koh Pu (ook wel Koh Jum genoemd) – 22 mijl. Een mooi eiland met enorme witte zandstranden. Wij blijven uit de buurt van het toeristische deel in het noorden maar gaan naar een prachtig baaitje in het zuiden met slechts een paar restaurants en beach bars.

Dag 5: Koh Phi Phi Don - Vandaag gaan we naar de Phi Phi eilanden, een van de mooiste archipels van Thailand. Phi Phi Don is het grootste eiland van de groep en heeft de beste ankerplaatsen, prachtige stranden en goede voorzieningen in Ton Sai Bay met talloze restaurants en bars met een levendig nachtleven.

Dag 6: Ko Rancha Yai. Na de drukte van Koh Phi Phi is het vandaag heerlijk bijkomen op het piepkleine eilandje Ko Rancha Yai, ten zuiden van het eiland Phuket.

Dag 7: Patong, Phuket Een mooie zeiltocht langs de westkant van het eiland Phuket richting het populaire Patong. In de avond hoog tijd om het Gay leven van Phuket in Patong te verkennen.

Dag 8: Patong, Phuket Vrije dag voor degene die twee weken mee gaan, op- of afstap dag voor degene die een week meegaan. Patong kent heerlijk gay strand, prima om de dag door te brengen of je kunt een leuke excursie boeking in de omgeving. In de avond de laatste kans om van het lokale gay leven te genieten.

 

Dit reisschema is onder voorbehoud. Plaatselijke omstandigheden zoals het weer kunnen aanpassingen aan het reisschema noodzakelijk maken.

Aanvlieghaven

Je vliegt naar Phuket International Airport en vanuit hier ga je met een met een taxi naar de Yacht Haven Marina. Wij regelen graag de vlucht voor je. Stuur een mail naar info@gayaway.nl voor meer informatie, ook voor eventuele verlengingsmogelijkheden.

Verzorging

Gaysail exclusive cruise zijn inclusief de service van een gay-schipper en gay co-schipper/kok, accommodatie aan boord op een ruime, luxe nieuw zeiljacht of catamaran, welkomstdrankje, ontbijt, lunch, alle niet alcoholische drankjes, belastingen, havengeld, brandstof en schoonmaak. Niet inbegrepen: diners en alcoholische drankjes.

Beschikbare vertrektijden

 • hut 40 voet lagoon catamaran crew cabin 1 persoon

  hut 40 voet lagoon catamaran crew cabin 1 persoon

  + meer info
  Max:

  Dit is een hele kleine hut die alleen via het dek te bereiken is. Geschikt voor 1 persoon.

 • hut 40 voet Lagoon catamaran single - alleengebruik

  hut 40 voet Lagoon catamaran single - alleengebruik

  + meer info
  Max:

  Je kunt een 1-persoons crew cabin boeken, dit zijn de kleine cabines in de punt die alleen via het dek bereikbaar zijn.

 • Hut 40 voet Lagoon catamaran single - gedeeld

  Hut 40 voet Lagoon catamaran single - gedeeld

  + meer info
  Max:

  Alle hutten zijn voor twee personen voor een single samen met een andere single met gesplitst dubbel bed.

 • Hut 40 voet lagoon catamaran 2 personen (stel)

  Hut 40 voet lagoon catamaran 2 personen (stel)

  inclusief ontbijt, lunch, havengelden, toeristenbelasting, eindschoonmaak, diesel en de service van een gay schipper en gay co-schipper/kok.

  + meer info
  Max:

  Cabine faciliteiten:WiFi

  Alle hutten zijn voor twee personen, sommige met dubbel bed, andere met gesplitst dubbel bed, daar kunnen ook twee singles slapen.

  Bed afmeting:twee persoons of twee aparte bedden

PHUKET

PHUKETHet eiland Phuket ligt in de gelijknamige provincie in het zuidwesten van Thailand. Phuket is populair vanwege de mooie duiklocaties en de prachtige stranden. Phuket wordt daarom vaak als relaxbestemming binnen een rondreis door Thailand opgenomen, maar het is niet alleen geschikt als relaxbestemming, het zeilgebied aan de oostkust van het eiland Phuket behoort tot Lees meer