ANDALUSIE

ANDALUSIE

Things to do - general

Spanje staat met recht al jaren in de top 5 als een van de gay-vriendelijkste vakantielanden, omdat de LGBT-gemeenschap al jaren voorop loopt in het toekennen van homorechten en omdat de acceptatie van homoseksuelen en lesbiënnes op een zeer hoog niveau staat.

“Brug tussen twee continenten”, “de toegangspoort van Europa”, “een mengelmoes van Arabische invloeden en culturen”, “een ontmoetingsplek van twee zeeën”, “terug naar de Moorse tijd met vele bijzondere bezienswaardigheden”, National Parque de Sierra Nevada”. Andalusië is niet in 1 woord of regel samen te vatten. Het is een prachtig en uniek gebied in Spanje. En eenmaal geweest, dan kom je zeker terug.

Gayaway heet je van harte welkom in Andalusië!

 

Land Spanje
TalenSpaans, Engels en Duits
ValutaEuro

Weer en klimaat

Andalusië heeft een mediterraan klimaat met erg hete zomers. De temperaturen stijgen met regelmaat boven de 40 graden Celsius en de winters zijn over het algemeen erg mild. Op de heetste dagen van het jaar zijn de straten op de heetste uren van de dag vrijwel leeg. De lokale bevolking houdt dan siësta en toeristen liggen kilometers verderop aan het strand of zwembad. In de maanden september en oktober kunnen er met regelmaat onweerswolken zich boven de stad pakken maar deze worden meestal gevolgd door zonneschijn.

bron: klimaatinfo.nl

ALMOHALLA51 - ARCHIDONA

ALMOHALLA51 - ARCHIDONA

ANDALUSIE
Het team van Gayaway is heel enthousiast over onze nieuwe aanwinst in Spanje, Almohalla51. Deze gayo Meer info
RITUAL *** -  TORREMOLINOS

RITUAL *** - TORREMOLINOS

ANDALUSIE
        OPENING 19 MEI 2017 “Open-Friendly” en gericht op de gayreizigers, is Ho Meer info

Helaas zijn er geen cruise aanbiedingen op deze locatie op het moment.