Beschikbaarheid

Beschikbaarheid is op aanvraag

 • Bringamosa 5F

  Bringamosa 5F

  + meer info
  Max:
  Prijs vanaf: 61
  Datum

  Dit appartement is in duplexstijl gebouwd met overdekt balkon.

  Het appartement heeft 2 slaapkamers voorzien van elk een eigen badkamer met douche en toilet. In een slaapkamer staan 2 x 1 persoonsbedden (80 cm breed) en de andere slaapkamer heeft een 2 persoonsbed (140 cm breed). De keuken is voorzien van een kooktoestel  (4 pits), magnetron, koffiezetter, waterkoker, broodrooster. Bij de keuken is een zitgedeelte met een bank en twee stoelen. ( voorzien van radio, tv en internet (gratis))

 • Bringamosa 5G

  Bringamosa 5G

  + meer info
  Max:
  Prijs vanaf: 61
  Datum

  Deze is gelijkvloers met slaapkamers op de wind. Het balkon is zonder overkapping.

  Het appartement heeft 2 slaapkamers voorzien van van elk een eigen badkamer met douche en toilet. In elke slaapkamer staan 2 x 1 persoonsbedden (100 cm breed). De keuken is voorzien van een fornuis, magnetron, koffiezetter, waterkoker, broodrooster en oven. Bij de keuken is een zitgedeelte met een bank en twee stoelen. ( voorzien van radio, tv en internet (gratis))

Algemeen

De twee appartementen zijn centraal gelegen op dit prachtige eiland in het landelijke gebied van Aruba. Door zijn ligging is het een uitstekende uitvalsbasis voor wandelingen in de natuur – dicht bij het natuurpark Arikok -,  fietstochten en ook duiklocaties zoals ‘the Palm slope’, “’ Isla di Ora’, ‘Mangel Halto’ liggen in de directe omgeving.

Ligging

Het appartement ligt in de rustige wijk Bringamosa, in het Santa Cruz gedeelte. De luchthaven ligt op 7 kilometer afstand.

Faciliteiten

Het appartement is voorzien van een groot balkon. Er is er ook rond het huis voldoende ruimte om te zitten of te barbecueën. (tuinmeubilair en barbecue zijn aanwezig).

Beide appartementen worden bereikt middels een trap. Elk appartement heeft een eigen privé ingang.

Kamers

In principe wordt vanwege de privacy maar één appartement verhuurd. Bij een grotere groep ( max 8 personen) kan het andere appartement worden bijgehuurd”

Appartement 5 G:

Deze is gelijkvloers met slaapkamers op de wind. Het balkon is voor de helft overkapt.

Het appartement heeft 2 slaapkamers voorzien van van elk een eigen badkamer met douche en toilet. In slaapkamer 1 staan 2 x 1 persoonsbedden (100 cm breed) en in slaapkamer staan 2 x 1 persoonsbed (80 cm breed). De keuken is voorzien van een fornuis, magnetron, koffiezetter, waterkoker, broodrooster en oven. Bij de keuken is een zitgedeelte met een bank en twee stoelen. ( voorzien van radio, tv en internet (gratis). In de slaapkamers is airconditioning aanwezig.

Appartement 5F:

Dit appartement is in duplexstijl gebouwd met overdekt balkon.

Het appartement heeft 2 slaapkamers voorzien van elk een eigen badkamer met douche en toilet. In beide slaapkamers staan 2 x 1 persoonsbed van elk 100 cm. breed. De keuken is voorzien van een kooktoestel  (4 pits), magnetron, koffiezetter, waterkoker, broodrooster. Bij de keuken is een zitgedeelte met een bank en twee stoelen. ( voorzien van radio, tv en internet (gratis))

Verzorging

U verblijft hier op basis van logies.

Inclusief

Gebruik van de wasmachine.

Exclusief

schoonmaakkosten: 50 euro

Borg: 150 $ (ter plaatse te voldoen).

Bovenstaande kosten zijn per appartement.

Prijzen per kamer per nacht

Prijs per appartement: 61 euro per nacht.

 

faciliteiten:

 • airconditioning
 • privé terras
 • Terras
 • WiFi

Overige informatie

In verband met de ligging is autohuur noodzakelijk.

CARAIBISCH GEBIED

CARAIBISCH GEBIEDHet Caribisch gebied staat meestal niet bovenaan de lijstjes voor een korte zonvakantie. Het staat wel bovenaan de lijstjes met prachtige stranden, vriendelijke bevolking en het ultieme genieten in de zon. Homoseksualiteit wordt getolereerd en steeds beter geaccepteerd, want alhoewel het langzaam gaat, zijn de veranderingen zichtbaar, want in 2015 was er een eerste Gaypride

Weer en klimaat

Op de diverse bestemmingen in het Caraïbisch gebied heb je verschillende klimaten. Van een savanneklimaat, tot een maritiem klimaat, een steppeklimaat, woestijnklimaat tot een tropisch klimaat. Hetgeen ze overeen hebben is dat er weinig temperatuurverschillen zijn op jaarbasis, dat de luchtvochtigheid relatief hoog kan zijn en dat je met name in het noordelijk gedeelte in het tweede deel van het jaar te maken kan hebben met tropische stormen (orkanen). Er is vaak een heerlijk briesje van zee, die zorgt voor een aangename temperatuur. Het hele jaar door is het hier heerlijk vertoeven en dat geldt ook voor de zeetemperatuur.  

Nachtleven / Evenementen

het Caraibisch gebied is volop in ontwikkeling wat betreft de holebi-gemeenschap. De lokale bevolking wordt ook steeds toleranter, maar het is nog niet overal openlijk geaccepteerd, maar er komt langzaam aan verandering in, want in Curacao is in 2015 zelfs de eerste Gaypride georganiseerd. Echte gaybars en discotheken zal je niet direct tegen komen op deze bestemming. Het uitgaansleven is op de diverse bestemmingen wel heel muzikaal, gezellig, druk en bruisend, dus vermaken doe je je toch wel! Gayaway heet je van harte welkom in het Caraibisch gebied!

Stranden

Prachtige eilanden, wuivende palmbomen, witte zandstranden, intens blauwe wateren, kleine baaitjes, snorkelspots, een regenboog aan kleuren, kokosnoot in je hand.. Hebben me nog meer hieraan toe te voegen?  

Lees meer