Gay bestemmingen

Bij Gayaway boek je de fijnste en mooiste gay vakanties wereldwijd. De aangeboden accommodaties en bestemmingen bij Gayaway zijn ALTIJD gay-friendly.

GAY FRIENDLY

Gay friendly verwijst naar plaatsen, beleid, mensen of instituties die open staan voor iedereen uit de LGBT-gemeenschap. Ander kenmerk is de respectvolle onbevooroordeelde houding zonder vooroordelen waarin iedereen gelijk wordt behandeld en ondersteund. Bij Gayaway zijn deze twee uitgangspunten de basis voor het aanbod.

Maar bij Gayaway gaan we zelfs een stapje verder. Bij Gayaway is het motto: “jezelf zijn op vakantie” en waar kan dat beter in een Gay-only accommodatie, accommodaties waar alleen gay mensen welkom zijn of gay- management. Bij Gay-management is iedereen van harte welkom, maar zijn de eigenaren gay. Zij weten en kennen de beperkingen en mogelijkheden als je gay bent en op vakantie wilt. Zij kennen de omgeving en kunnen je leuke tips geven voor wat betreft eventuele gay uitgaansgelegenheden en mogelijke excursie mogelijkheden zonder discriminatie.

Bij Gayaway zijn de meeste accommodaties ook adults-only.

Wij krijgen regelmatig aanbiedingen van accommodaties die bij ons op de website willen. Vaak worden deze gerund door hetero couples. Op zich is dat prima, maar dan moeten ze wel uitdragen dat ze gay-friendly zijn. Foto’s met een regenboogvlag bij de accommodatie of in de omschrijving dat ze gay-friendly zijn. Enkel de melding dat er veel gays deze accommodaties bezoeken is voor ons NIET voldoende.

GAY VAKANTIE

Bij Gayaway boek je vertrouwd naar onderstaande accommodaties de allermooiste gayvakantie die aan onze bovenstaande criteria voldoen. Bij Gayaway zijn we altijd op zoek naar de allermooiste bestemmingen en accommodaties. Heb je een speciale wens voor een accommodatie of bestemming? Laat het ons weten! Gayaway is onderdeel van Reisbureau Acire en daarmee staat de wereld open voor de allermooiste gayvakanties die wij op maat kunnen samenstellen. Stuur je aanvraag naar info@gayaway.nl en wij gaan er met heel veel plezier en enthousiasme mee aan de slag.