SIEM REAP

SIEM REAP

Things to do - general

SIEM REAP

Siem Reap, de thuisbasis van de wereldberoemde Angkor-tempels en een verrassend goed ontwikkelde homoscene.

Funk, Feest, gay, uitgaan en tempels, het gaat hand in hand op deze vriendelijke, veilige en relaxte tropische vakantiebestemming. Alleen de tempels bezoeken, is een slecht idee, er is zoveel meer te zien. Het leven is zo aangenaam lui dat je hier gemakkelijk een week kunt doorbrengen zonder je te vervelen. Het gayleven speelde hier ook vroeger, want op een van de 200-jaar oude muurschilderingen in de boeddhistische tempelcomplexen zie je een marktscene met vier paren van hetzelfde geslacht. Naast Angkor Wat zijn er hedendaagse kunsttentoonstellingen door opkomende Khmer-kunstenaars, marktplaatsen die bol staan ​​van de dingen van het dagelijkse Khmer-leven, goedkope en heerlijke gat-in-de-muur eetgelegenheden , eco-tours naar drijvende dorpen en zijdeboerderijen. De vriendelijke bevolking vertelt je graag alles over hun land en gewoonten bij de sociale projecten.

 

Land Cambodja
TalenEngels en Khmer
ValutaUSDollar en Cambodjaanse Riel

Nachtleven / Evenementen

Uitgaan doe je in Pubstreet in Siem Reap, een heerlijke strand vol bar, kroegen en restaurants en ook een drietal gay-bars:

BARCODE

Relatief nieuwe gay bar op Pub Street (geopend in maart 2015). Barcode heeft een terras met uitzicht op de tuin en serveert een selectie cocktails, mocktails, bier, wijn en champagne. Er zijn shows en DJ’s elke avond vanaf 21 uur. Massage diensten zijn beschikbaar op de eerste verdieping.

HEAVEN & DREAM BOYS (H&DB)

Nieuwe homo nachtclub en lounge in Siem Reap, geopend sinds 7 juli 2017. Dagelijks happy hour van 16u tot 7u. Massage service beschikbaar.

MISS WONG COCKTAIL BAR

Miss Wong opende haar deuren in 2008 en is sindsdien een begrip in de homoscene van Siem Reap. Deze bar is gay-owned en deze retro-cocktail lounge in Shanghai-stijl biedt een plek om te ontspannen met in een intieme leren cabine waarin een Indochine martini wordt genuttigd.De bar heeft de neiging om een ​​meer volwassen publiek te trekken, maar er is niets 'wong' mee!

MEN'S RESORT - SIEM REAP

MEN'S RESORT - SIEM REAP

SIEM REAP
Een hotel exclusief voor homomannen vanaf 18 jaar! MEN’S Resort is de enige spa die voldoet aan inte Meer info

Helaas zijn er geen cruise aanbiedingen op deze locatie op het moment.