Onze partners

REISBUREAU ACIRE

Gayaway is onderdeel van Reisbureau Acire. Samen met dit allround reisbureau werken wij de mooiste reizen voor je uit en kunnen we je reis naar elke bestemming aanvullen met een prachtige rondreis, excursies, autohuur of combinatie met een andere bestemming. Reisbureau Acire is lid van het SGR, het ANVR, het Calamiteitenfonds en het SGRZ. Belangrijke keurmerken voor jouw zekerheid en financiële garanties.

Reisbureau Acire

VEELZIJDIG AZIE

Ook onderdeel van Reisbureau Acire is Veelzijdig Azië, de nieuwe naam voor Delta Holidays. We zijn hard bezig om deze website uit te breiden met Sri Lanka, India, Cambodja en de Filipijnen. Vietnam is al online. Samen met deze organisatie kunnen wij je gay-only accommodaties in Azie (Cambodja en Thailand) aanvullen met een prachtige rondreis, verschillende vervoersmogelijkheden, excursies en korte trips. Uiteraard houden wij dan ook zeker rekening dat wij dan alleen gay friendly hotels aanbieden.

ONGEVACCINEERD OP VAKANTIE

LGBTIQ community wordt gediscrimineerd, in de afgelopen corona periode is gebleken dat ook ongevaccineerde reizigers hier mee te maken kregen. Waar gevaccineerde reizigers naar bijna alle landen konden afreizen op vertoon van een QR code, ongevaccineerde reizigers moesten testen of werden zelfs helemaal niet toegelaten. Erica van Reisbureau Acire is daarom samen met Romeo Stenzen van World Travel de website www.ongevaccineerdopvakantie.nl begonnen. “Wij als ongevaccineerde reisadviseurs vonden de reisadviezen heel verwarrend, hoe is het dan voor een toerist die niet dagelijks werkt met deze reisadviezen om te zien waar ze als ongevaccineerde heen kunnen”? Dit was de start van ongevaccineerdopvakantie.nl en met deze website verzorgen wij reizen met de best mogelijke voorwaarden voor ongevaccineerde reizigers.

AUTOHUUR

Op een aantal bestemmingen is het heel fijn om een auto bij de hand te hebben, om snel en makkelijk naar de accommodatie te rijden en/of op eigen gelegenheid de omgeving te gaan verkennen. Hiervoor werken wij samen met Sunny Cars, een organisatie met die wereldwijd talloze bestemmingen in het aanbod heeft. En extra voordeel: alle auto’s zijn all-round verzekerd en je hebt geen eigen risico.

Huur hier goed verzekerd je huurauto tijdens je vakantie: SUNNY CARS

TRANSAVIA

Voor de bestemmingen binnen Europa kunnen wij ook je vlucht verzorgen. Hiervoor werken wij samen met Transavia. Bij ons is het mogelijk om 3 dagen een vlucht “gratis” in optie te nemen, zodat jij je vakantiedagen op je werk regelt. Transavia vliegt naar de volgende Gayaway bestemmingen: