Over ons

Gayaway is een onderdeel van Reisbureau Acire in Nieuwegein. Gayaway is een jonge reisorganisatie die zich focust op het organiseren van unieke reizen met aandacht voor de moderne gay toerist. Affiniteit en passie voor de aangeboden landen is de drijfveer achter deze bestemmingen. Wij durven te beweren dat wij expert zijn in deze bestemmingen, en dat deze bestemmingen ons geen verrassingen brengen. Onze passie voor deze reizen willen wij ook overbrengen. Controleer  regelmatig het aanbod, want deze wordt continue aangevuld en vernieuwd. Verrassend, origineel en kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel.

Het aanbod op onze website is dan ook voornamelijk gay-only accommodatie (accommodaties waar alleen homo’s of lesbiennes overnachten) of gay-management accommodaties (waar de eigenaren gay zijn).

Hoe kun je ons bereiken?
Wij hebben er voor gekozen om onze reizen online te verkopen. Misschien vind je het toch prettig dat je persoonlijk te woord wordt gestaan? Dat kan ook. Wij maken dan graag een telefonische afspraak met je.

Vanzelfsprekend kun je ons ook altijd een email bericht sturen. Wij streven er naar om jouw bericht binnen 48 uur te beantwoorden.

Heb je  nog vragen?

Neem dan contact met ons op:

telefonisch: 030-6051826

whatsapp: 06-20122649

email: info@gayaway.nl

 

Like ons via facebook: Facebook Gayaway