OOSTENRIJK

OOSTENRIJK

Things to do - general

Omgeven door witte Alpentoppen, groene weides, blauwe meren ben je in Oostenrijk verzekerd van een kleurrijke vakantie! Of je nu houdt van wintersporten, actief buiten bezig zijn, rustig wandelen of genieten van de natuur, het kan allemaal in Oostenrijk. Dit prachtige land gecombineerd met de Oostenrijkse gastvrijheid zorgt dat je een heerlijke vakantie hebt in dit afwisselende land.

Gayaway heet je van harte welkom in Oostenrijk. “Grüß Gott”

 

 

TalenDuits
ValutaEuro

Weer en klimaat

Oostenrijk kent volgens het Köppen-systeem drie verschillende klimaten. De hoogste gebieden in onder andere Tirol en Vorarlberg hebben een hooggebergteklimaat (type EH) en de lagergelegen delen een gematigd landklimaat (type Dfb). De overgangsgebieden tussen deze twee klimaatzones hebben een koud landklimaat met koude winters en vrij koele zomers.
Dat Oostenrijk een landklimaat heeft en vrijwel geen invloed heeft van de zee is te merken aan het grimmige karakter van het weer. Het weerbeeld kan binnen één of enkele dagen totaal omslaan en ook binnen het land zelf kunnen er op hetzelfde moment vrij grote verschillen in weertype en temperatuur voorkomen. Vooral de Alpengebieden zijn hier zeer vatbaar voor en zelfs per berg of zijde van een berg kunnen er grote verschillen voorkomen.

bron: klimaatinfo.nl

GASTHOF FAIR - MÖRTSCHACH - OOSTENRIJK

GASTHOF FAIR - MÖRTSCHACH - OOSTENRIJK

OOSTENRIJK
Bij vakantie in Oostenrijk denk je meteen aan skiën, maar Oostenrijk is zoveel meer dan alleen maar Meer info

Helaas zijn er geen cruise aanbiedingen op deze locatie op het moment.