Algemeen

Gay Bed & Breakfast de Wieber is gelegen op een prachtige locatie in buurtschap Hupsel, gemeente Eibergen. In een landelijke omgeving kun je heerlijk tot rust komen, maar het is ook een uitvalshoek voor leuke uitstapjes, zoals wandelingen en fietstochten. De Bed & Breakfast wordt enthousiast geleid door Henk en Wouter. Wouter, die een horecaopleiding heeft gevolgd kan met deze ervaring fantastische maaltijden voor de gasten voorschotelen. Ook als je een lunchpakket mee wilt nemen, kan je van deze culinaire kunsten genieten tijdens een wandeling of fietstocht.

Deze Bed en Breakfast is op bij omroep max op televisie geweest waarbij eigenaren van andere Bed & breakfasts elkaar Bed & Breakfast uit proberen. En wij zijn trots dat we deze leuke bed & breakfast mogen aanbieden op onze site!

Ligging

Gay Bed & Breakfast de Wieber is gelegen op een prachtige locatie in buurtschap Hupsel op 6 kilometer afstand van Eibergen. Ook Groenlo ligt op 6 kilometer afstand.

Faciliteiten

Een kleine gezellige ontbijtruimte. In het dorp Eibergen mogelijkheden voor fietsverhuur en vanuit de Bed & Breakfast zijn diverse wandelmogelijkheden waar Henk en Wouter je graag nader over informeren.

Kamers

De bed & breakfast heeft 5 kamers met zeer toepasselijke "landelijke" namen: "de voorkamer", "het zolderke", "de koestal", "de tuinkamer", "het kämerke". Alle kamers zijn geschikt voor 2 personen en indien geweest kunnen twee kamers samen gecombineerd gehuurd worden. Alle kamers beschikken over WI-FI. "het Kämerke" is ook geschikt voor 1 persoon.

De voorkamer en het zolderke delen samen een badkamer.

De tuinkamer, het kamerke en de koestal delen samen een badkamer.

BESCHRIJVING:

DE VOORKAMER:

Dit is een tweepersoonskamers op de eerste verdieping.

HET ZOLDERKE

Dit is ook een tweepersoonskamer op de eerste verdieping

DE KOESTAL

Dit is een tweepersoonskamer op de begane grond

DE TUINKAMER

Dit is een tweepersoonskamer op de begane grond

HET KAMERKE

Dit is een 1 persoonskamer op de begane grond en kan geboekt samen met de tuinkamer. Deze kamer is eventueel uit te breiden naar een tweepersoonskamer.

 

 

 

 

Verzorging

Je verblijft hier op basis van logies/ontbijt. Voor 5 euro neem je een heerlijk lunchpakket mee en voor € 15 heb je al een avondmaaltijd in de B&B.

Inclusief

ontbijt en wifi

Exclusief

Toeristenbelasting: € 1,00 per persoon per nacht.Huisdier, toegestaan: € 3,50 per huisdier per nacht.

Prijzen per kamer per nacht

2 persoonskamer: 57,50 euro per nacht

1 persoonskamer: 40 euro per nacht

 

faciliteiten:

  • WiFi

DE ACHTERHOEK

Gezellige middeleeuwse stadjes waar je, al dwalend door de smalle straatjes, de historie nog voelt. Eindeloze boswandelingen door een prachtig heuvelachtig landschap. Heerlijke fietsroutes van de ene wijngaard naar de andere. Gezellige restaurants waar de lekkerste streekproducten op het menu staan. De achterhoek heeft het allemaal! Gayaway heet je van harte welkom in de achterhoek!

Weer en klimaat

De Achterhoek heeft ondanks zijn inlandse ligging een gematigd zee klimaat dat onder de licht invloed staat van de warme Golfstroom. De invloed is hier niet zo groot als de meer westelijk gelegen plaatsen in Nederland. De kans op langdurige nachtvorst is in de Achterhoek hierdoor groter dan in andere delen van Nederland. De neerslag is er gelijkmatig over het gehele jaar verdeeld. Bron: klimaatinfo.nl

Lees meer