Algemeen

Gay Bed & Breakfast de Wieber is gelegen op een prachtige locatie in buurtschap Hupsel, gemeente Eibergen. In een landelijke omgeving kun je heerlijk tot rust komen, maar het is ook een uitvalshoek voor leuke uitstapjes, zoals wandelingen en fietstochten. De Bed & Breakfast wordt enthousiast geleid door Henk en Wouter. Wouter, die een horecaopleiding heeft gevolgd kan met deze ervaring fantastische maaltijden voor de gasten voorschotelen. Ook als je een lunchpakket mee wilt nemen, kan je van deze culinaire kunsten genieten tijdens een wandeling of fietstocht.

Deze Bed en Breakfast is op bij omroep max op televisie geweest waarbij eigenaren van andere Bed & breakfasts elkaar Bed & Breakfast uit proberen. En wij zijn trots dat we deze leuke bed & breakfast van Henk en Wouter mogen aanbieden op onze site!

Ligging

Gay Bed & Breakfast de Wieber is gelegen op een prachtige locatie in buurtschap Hupsel op 6 kilometer afstand van Eibergen. Ook Groenlo ligt op 6 kilometer afstand.

Faciliteiten

Een kleine gezellige ontbijtruimte. In het dorp Eibergen mogelijkheden voor fietsverhuur en vanuit de Bed & Breakfast zijn diverse wandelmogelijkheden waar Henk en Wouter je graag nader over informeren.

Kamers

De bed & breakfast heeft 5 kamers met zeer toepasselijke "landelijke" namen: "de voorkamer", "het zolderke", "de koestal", "de tuinkamer", "het kämerke". Alle kamers zijn geschikt voor 2 personen en indien geweest kunnen twee kamers samen gecombineerd gehuurd worden. Alle kamers beschikken over WI-FI. "het Kämerke" is ook geschikt voor 1 persoon.

De voorkamer en het zolderke delen samen een badkamer.

De tuinkamer, het kamerke en de koestal delen samen een badkamer.

BESCHRIJVING:

DE VOORKAMER:

Dit is een tweepersoonskamers op de eerste verdieping.

HET ZOLDERKE

Dit is ook een tweepersoonskamer op de eerste verdieping

DE KOESTAL

Dit is een tweepersoonskamer op de begane grond

DE TUINKAMER

Dit is een tweepersoonskamer op de begane grond

HET KAMERKE

Dit is een 1 persoonskamer op de begane grond en kan geboekt samen met de tuinkamer. Deze kamer is eventueel uit te breiden naar een tweepersoonskamer.

EXTRA INFORMATIE:

  • Op de dag van aankomst kun je vanaf 16.00 uur terecht in de kamer
  • Op de dag van vertrek moet je de kamer voor 10.30 uur verlaten.

Verzorging

Je verblijft hier op basis van logies/ontbijt.

Inclusief

  • ontbijt
  • wifi

Exclusief

  • Toeristenbelasting: € 1,25 per persoon per nacht (onder voorbehoud van wijzigingen).
  • Huisdier, toegestaan: € 3,50 per huisdier per nacht.
  • SGR bijdrage € 5 per boeking (indien de reissom hoger is dan € 150)

Naast de overnachtingen bieden Henk en Wouter je de mogelijkheid om een lunchpakket voor onderweg mee te nemen. Onderstaande prijzen zijn per persoon en per lunchpakket. Graag willen we je verzoeken dit 1 a 2 dagen voor je aankomst door te geven of direct bij de reservering. Ook vegetarische gerechten zijn mogelijk.

  • Lunchpakket: € 8.50 per persoon per lunchpakket

Prijzen per kamer per nacht

Prijs 2023

2 persoonskamer: € 70,00 per nacht

1 persoonskamer: € 50,00 per nacht

Extra persoon/bed: € 22,50 per nacht

faciliteiten:

  • WiFi

De Achterhoek

De AchterhoekGezellige middeleeuwse stadjes waar je, al dwalend door de smalle straatjes, de historie nog voelt. Eindeloze boswandelingen door een prachtig heuvelachtig landschap. Heerlijke fietsroutes van de ene wijngaard naar de andere. Gezellige restaurants waar de lekkerste streekproducten op het menu staan. De achterhoek heeft het allemaal! Gayaway heet je van harte welkom in de achterhoek!

Weer en klimaat

De Achterhoek heeft ondanks zijn inlandse ligging een gematigd zee klimaat dat onder de licht invloed staat van de warme Golfstroom. De invloed is hier niet zo groot als de meer westelijk gelegen plaatsen in Nederland. De kans op langdurige nachtvorst is in de Achterhoek hierdoor groter dan in andere delen van Nederland. De neerslag is er gelijkmatig over het gehele jaar verdeeld. Bron: klimaatinfo.nl

Lees meer